Przyznać się, która tak bardzo ma mnie dosyć? XD
No i jako Mela, mniej romantycznie i zdecydowanie bardziej prawdopodobnie, biorąc pod uwagę moją wrodzoną grację.

Marć, aż sobie wyobraziłam Ciebie w tym Bilbowym wdzianku
Sherlock Holmes Type
Brainy is sexy, ale taki Benedict nie za bardzo... Może zmienię zdanie, jak w końcu obejrzę choć odcinek;D
Mi wyszła Jane Austen... Wietrzyłam ten wynik od samego początku.
Wrzucam, bo Kannagi się uśmieje z mojego wyniku.
Ja liczyłam na Kanadyjkę... Widać nie jestem tak dobra i kochająca, jak lubię o sobie myśleć. Dobrze, że choć Ty, Melu, jesteś
Ten serial nie miał sensu! <zjaponizowana niedostatecznie>
Myślę, że strona wie, że zakochałam się w Sharknado.
Marć, aż sobie wyobraziłam Ciebie w tym Bilbowym wdzianku
O Boże, ja to chcę XDD
Brainy is sexy, ale taki Benedict nie za bardzo... Może zmienię zdanie, jak w końcu obejrzę choć odcinek;D
Benedict akurat w serialu jest tak sexy, że aż strach.
STORMY WOLF WHISPERER
You are at home in situations that others fear. You speak a language that others do not understand. You love the silence of the wilderness. Nature and wildlife are so important to you that it sometimes hinders your relationships with other people.
Masz 5%
Jesteś zupełnym przeciwieństwem psychopaty!
Cechy psychopatyczne? U Ciebie? Śmiechu warte! Jesteś niezwykle miłą i beztroską osobą! Zawsze się uśmiechasz, a na życie patrzysz przez różowe okulary. Pomaganie innym daje Ci ogromną satysfakcję. Uwielbiasz spędzać czas w otoczeniu rodziny i znajomych. Po co w ogóle robisz takie testy? Lepiej podeślij znajomym jakiś fajny filmik z kotkami!
Warm-hearted Cold conqueror
You radiate the force of life. You are in harmony with yourself and with nature. Purity of body and soul are important to you. You boldly shape your own fate. With your boundless energy you get a lot done, but you may tire the people around you.

Millions of Times
You have been reincarnated through many millions of lives. You have been a fly that lived only a day, a Redwood tree that lived 2,000 years, and a prehistoric beast that is undiscovered by people today. Living so many lives has given you confidence and empathy for all creatures, including the misunderstood. You are perceptive to moods and the energy given by your environment. Though you have seen so much, you know that there is always more to learn.
Marć napisał(a): dwa, dzielne jednokomórkowce na wodach praoceanu

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości