Go to footer

Poznajmy się!

Tu można wyjść na papierosa. UWAGA, ŚMIERDZI SPAMEM.

Poznajmy się!

Postprzez Kannagi » 23 gru 2012, o 18:56

Tararararam!

Temat wprawdzie zleciłam założyć niejakiej Sel kilka dni temu, ale że się małpa obija, to macie - mistrza kierow... A nie, przepraszam, klawiatury. Niewielka w sumie różnica, kierowca ze mnie równie genialny jak operator komputera. A to, że mi się czasem gaz z hamulcem pomyli to teges...

No dobra, dobra - poznajmy się. Więc się poznajemy. Że jednak jakieś takie rubryczki prawie że matrymonialne uważam za fe i be (kto by takie cuda pamiętał?), zarządzam wolną amerykankę. Ale konkretną wolną amerykankę! Znaczy - rozpiszcie się trochę ludzie, no. Za jednolinijkowce będę kopać. A ja lubię kopać. I gryźć. I łaskotać... I inne rzeczy też. Ale najbardziej to chyba gryźć.

No, ale nie o tym miało być. Tak na dobry początek, ekhm ekhm, zacznę.
Mam na imię Kaśka, na tym forum funkcjonuję jako Kannagi, ale w różnych miejscach Interneta mam różne nicki - Faelivrin, Aranel, Nadia, Tiamat, Agene, swego czasu nawet Nanatsusaya Mitama-no Tsurugi... Albo jakoś tak, dawno i nieprawda. Jestem administratorem i założycielem tego przybytku - więc jak coś nie działa, jest to moja wina i do mnie się trzeba z tym zgłaszać XD Na forum, oprócz zabawą w admina, zajmuję się MGowaniem. Aktualnie katuję Pottera, Askę i Juuni Kokki, ale w najbliższej przyszłości mam zamiar to rozwinąć jeszcze na sesje ze Świata Mroku i może Star Warsów. Jestem także specjalistą od prób rozruszania imprezy, czyli innymi słowy - o gnęb... znaczy namawianie ludzi, żeby się rejestrowali i udzielali. No więc Was też namawiam. Czujcie się namówieni.
Od kilku lat mam osiemnaście lat i tej wersji mam zamiar się trzymać ;P Studiuję i pomieszkuję w Warszawie, gdzie gnębię się dwoma szalenie nieprzydatnymi kierunkami, które tak naprawdę lubię, ale marudzę na nie przy każdej okazji, bo uważam sam system studiów za wyjątkowo koszmarny i głupi. Jestem spóźnialska, wiecznie zasypiam i zapominam o własnych urodzinach. Trochę piszę własne cuda, ale tylko trochę. Jestem antytalentem wokalnym i manualnym, charakter pisma mam iście lekarski, a w szale dyskusji zdarza mi się rozlać piwo. Pochodzę zza tej lepszej (wschodniej) strony Buga... Słucham różnorodnej muzyki, czytam rozmaite książki, nie gardzę komiksem, lubię mangę, farbki do twarzy i eksperymenty kulinarne, męczę mniej i bardziej dziwne filmy. Miewam dziwne pomysły i jestem nadmiernie entuzjastyczna w pewnych sprawach. Grywam w gry na fejsie. Jestem niepoważna, w RPGu czepiam się poprawnej polszczyzny, a potem przychodzę i w spamie piszę o "kątach Interneta" i inne tego typu koszmarki. Mam dwa jamniki, kundla, kota, rybki, swojego czasu były też szczury, ale się im zdechło. Smutno mi bez szczurów. A najsmutniej mi od kiedy koszatniczka popełniła samobójstwo, a kot zeżarł bojownika, którego ochrzciłam Thorem, bo kupiłam go sobie na pocieszenie po obejrzeniu Thora w kinie. Tak, bredzę, często mi się to zdarza, ale mówiłam coś o mistrzu klawiatury?

No i tyle o mnie, dałam przykład, więc teges, majonez, napiszcie coś o sobie, zapraszam, zachęcam, i wcale nie dźgam cyrklem po dupsku.
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Re: Poznajmy się!

Postprzez Bloo » 23 gru 2012, o 20:27

Ujmując rzecz w skrócie:
- Jestem stara i głupia;
- Histeryczka z natury i wykształcenia;
- Jestem, pożal się Boże, MG
- Nienawidzę matematyki;
- Robię straszne błędy ortograficzne i choruję na "muczos przecinkos" - znaczy się stawiam przecinki, gdzie mi się żywnie podoba;
- Maniaczka muzyki filmowej i muzyki w ogóle;
- Rozpływam się, kiedy w zasięgu wzroku pojawia się pies;
- W większości przypadków jestem cielepą życiową i obijam się o wszystko;
Więcej grzechów nie pamiętam.
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Ilse ~Lyra ~Alice ~ Aika ~ Thomas ~ Aira ~
Bloo
Kropek

Postprzez Rami » 24 gru 2012, o 14:44

Niah, niah, niah! Po użyciu daru Władczyni Kuwety śmiem się przedstawić jako pierwszy samiec (och, ach, staniki zbieram potem).
Nazywam się Łukasz i mieszkam na Podhalu co czyni mnie Górala, nie mniej nie gram tutaj góralem :P W sumie tyle bym napisał, ale wiem, że Władczyni by mnie zagryzła, więc dodam jeszcze małe-co-nie-co (damn, lepiej wychodzą mi historie wymyślone).
Kim jestem? Cholera w sumie wie. Sz(i)atanisa, fanatyk piekielnych wyziewów muzycznych, nieznoszący świąt i zwierząt wszelakich. Roślin też nie znoszę (żeby nie było, że się tylko zwierząt czepiam). Jedynym wyjątkiem jest mój kfffiatuszek, który pochłania wszelkie resztki wód, soków i alkoholi wszelakich. Prawdopodobnie jest to jedyna roślina-alkoholik, bo gdy nie podlewam specjałami zaczyna podupadać na zdrowiu. Najlepiej rośnie w okresie świątecznym. Nie jestem rasistą - nienawidzę wszystkich jednakowo. Close-minded typ faceta. Lubię czytać książki, ale tylko związane z tematem fantasy, wojenne i czasami kryminały. Lubię też filmy i gry. Jeżdżę aktywnie na koncerty (zwłaszcza undergroundowe, gdzie można wnieść tony żelastwa), z których na ogół nie wiele pamiętam (o ile piwo było do 6zł). Zagorzały przeciwnik kościoła i wyspecjalizowany obrażacz katolików. Słowianin aktywnie biorący udział w odtwórstwie (http://www.facebook.com/pages/S%C5%82ow ... 8891142732 żeby nie było, że tylko gadam). Jak na prawidłowo rozwiniętego samca jestem nieco zboczony. Eee...do tego nieśmiały, małomówny, i w ogóle lubię lasy.
Amen(?).
"Jak brodacz chce se pirdnąć, to se pirdnie." Krasnolud o krasnoludach.
Rami

Postprzez Selene » 26 gru 2012, o 00:42

Ach, ładną mi reklamę zrobiłaś na wstępie, Adminko. Cóż, taka prawda - jestem do bólu leniwa. Ale akurat przez ostatnie kilka dni byłam wyjątkowo zajęta! Święta, pierogi, te sprawy.
Dobra, czas się przedstawić. Na imię mi Anna, jestem ze Szczecina. Ciągle się edukuję, właśnie zastanawiam się nad wyborem studiów. Zmieniam zdanie średnio co tydzień, daleko mi do bycia cierpliwą i wytrwałą w dążeniu do jakiegokolwiek określonego celu. Z niewyjaśnionych dla mnie powodów lubię kawały o żydach. Murzynach. A w dodatku martwych płodach i Ani bez rączek. Ogólnie bardzo prosto jest mnie rozbawić, każdy debil opanuje tą sztukę >D. Jestem maniaczką gier rpg, ale z powodu bycia młodszą siostrą (i posiadaniu jednego kompa na całą rodzinę) nie mam możliwości zaspokajania swojego zamiłowania 24 na dobę. Na forach tego typu gram w sumie od niedawna, więc mam ciągle problemy z połapaniem się we wszystkim. Ale spokojnie, uczę się każdego dnia! Kolekcjonuję mały zwierzyniec w domu, żyję w jednym pokoju z 2 kotami i żółwiem. Piękne stworzenia. A w przyszłości chciałabym zostać kurą domową. Podobno jestem spokojna (znajomi zwykli mówić, że zachowuję się jakbym przedawkowała leki na uspokojenie), nieśmiała i miewam sadystyczne skłonności. To by było na tyle!
Selene
Seler

Postprzez Mela » 26 gru 2012, o 23:21

Na imię mi Emanuela, w skrócie Mela (wszelkie inne zdrobnienia akceptuję, prócz „Emci”;p). W niektórych kręgach znana jestem jako „Maleństwo”. Jeśli zaś chodzi o karierę na forach, najpierw byłam Ginevrą, Gin, aż w końcu Mellie, zdarzało się też Mellienne.
Mieszkam pod Opolem, a w Opolu studiuję (filologia germańska, wpierw translatoryka, obecnie literaturoznawstwo). Żeby się nie nudzić studiuję też zaocznie malarstwo na wrocławskiej ASP. W październiku stuknęły mi 22 lata.
Jestem kombinacją realistki z romantyczką z tendencją do ckliwości, sentymentów, dumania nad wszystkim i niczym. Uwielbiam starocie, historię sztuki i literatury, ciapanie po płótnie i po papierze. Ładnych kilka latek temu pisywałam opowiadania, wierszydła i inne dziwne rzeczy. Teraz ograniczam się do tłumaczeń. Stronię od RPG. Lubię bawić się w fotografa i stylistę, a potem męczyć te kilka osób, które zgadzają się pozować. Zwykle mam masę pomysłów, ale w każdym znajdę coś nie tak. Szybko się zachwycam, potrafię się zakochać w książce czy filmie i wracać do niej/niego w kółko . Uwielbiam obserwować, analizować kształty, kolory czy słowa. Czasem mam wrażenie, że nie żyję w odpowiedniej epoce. Kocham Włochy, nienawidzę zimy. Uwielbiam kawę i czekoladę. Zwykle robię rzeczy na ostatni moment, choć najpierw marudzę, że musiałabym zabrać się za to wcześniej, bo w jeden dzień nie dam sobie rady. Póki co, niczego jeszcze nie zawaliłam. Jestem czasem okropną „typową babą” z zamiłowaniem do zakupów, ubrań, mazideł i innych podobnych rzeczy. Mam słabość do sukienek, koronek, pereł i kamei. Posiadam cztery kicie i blond psa – tyle zostało z mojego zoo (był jeszcze królik, dwie świnki morskie, papug , dwa żółwie oraz dodatkowe cztery sztuki kotów i jeden pies. I akwarium). Ogólnie przygarnęłabym wszystko, co się rusza i nie ma więcej niż cztery kończyny (przy pająkach wpadam w histerię).

Starczy tego dobrego...
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 27 gru 2012, o 20:31

Zła kobieta. To właśnie z tego przydomka jestem najbardziej dumna - był cichaczem nadany na poprzednim forum, bez konsultacji ze mną, zachował się na stałe i wiele osób wierzy... wie, że jest prawdziwy.
Lubię go interpretować na różne sposoby. Bowiem zła może oznaczać rozgniewana, poirytowana, wiecznie wkurzona - wtedy przypominam sobie, jak średnio kilka razy na dzień marzę, by wbić komuś szpikulec w tchawicę albo zacisnąć dłonie na krtani i czekać aż blask jego z każdą sekundą bardziej przekrwionych oczu zgaśnie. Zła to również zepsuta, podległa degrengoladzie i uwstecznieniu kobieta. Ta definicja przypomina mi o uzależnieniu od kłamstw, obłudzie, absolutnie nieuleczalnym lenistwie i licznych wieczorach w pubie. Zła, zła... Może nie topię małych kotków, ale nienawidzę świąt. Kiedy nadchodzą, chęć chodzenia z brzytwą po mieście się zwielokrotnia. Aż dziw bierze, że dotychczas nie wytatuowałam sobie w widocznym miejscu motta z Epiphany ze Sweeney Todda. Zła kobieta... Przypominam sobie też, że jestem ironiczna, przekorna, malkontencka... Chyba za to ostatecznie dostałam ten przydomek. Mogę wspomnieć niezliczoną ilość razy, kiedy odmawiałam wysłuchania argumentów za twórczością, której nie znoszę. Każde zdanie umiem skrytykować. Znaleźć błąd w każdym twierdzeniu. Prawdopodobnie nie wierzę w nic oprócz relatywizmu. Czasem lubię wyobrażać sobie, że jeżdżę czołgiem i wysadzam, i tratuję... Jeśli stokrotka na drodze nie jest w moim planie, nie zostanie z niej nic, poza organicznym materiałem dla podziemnych żyjątek (doceniam istnienie dżdżownic).
Akia
Kwękadełko

Postprzez Laela » 27 gru 2012, o 20:48

Jak wszyscy to Lae też.... Zatem....

Rami napisał(a):Eee...do tego nieśmiały, małomówny, i w ogóle lubię lasy.
Amen(?).

Jakby to było prawdą to ja byłabym aniołem....hmm..Ładne mam skrzydełka? Widział je ktoś?:D a ta aureola? Mrrraaau! :D
Coż...chyba i na mnie przyszła kolej- zatem... Jestem hmmm Laeee....nie chwila- Zeb....nie to tez nie to- Podajrze Kaśka. Tak przynajmniej jest napisane w moim dowodzie :D Co prawda niewiele os tego używa- ba nawet moja własna rodzicielka- ona woli wołać do mnie Zebzyś! :D Na forum znana jako Laela ( na większości forów znana jako Laela, z realu jako Zebzyś).Co do wieku- mhmhm.. o to się nikt nie powinien pytać, ale jestem w połowie do osiemnastki:D
Ogólnie jestem poMELeńcem- dosłownie i w przenośni i jest mi z tym dobrze :P z Faeś zakładamy w przyszłości dom rozpusty ( nadal szukamy kandydatek), wiec jak to ładnie opisał Rami:
Rami napisał(a):Jak na prawidłowo rozwiniętego samca jestem nieco zboczony.
zatem ja to On x 10 z przerwami na siusiu- choć czasem i wtedy też:D
Co jeszcze by tutaj napisać.....Ogólnie ciągle próbuje trafić na Bobrowisko ale jakoś w połowie postanowienia gubie się w drodze i zazwyczaj trafiam do domu czego mi Faeś nie potrafi wybaczyć gdyż albowiem ponieważ mam do niej 1 autobus bezpośrednio spod bloku:P

Ogólnie- wredne złośliwe stworzenie :D
Forget if you think I feel ashamed a wild thing never felt sorry for anything...!

"Podczas pożaru kliniki psychiatrycznej zginęło 18 ludzi, 6 smoków, dwóch geniuszy zła i 1 pokemon."M.P.
Laela
Bogini Rozpusty i Nieszczęścia

Postprzez Lernaeja » 7 sty 2013, o 20:01

Fae mnie ładnie poprosiła o naskrobanie czegoś, więc sobie poskrobię, bo lubię.
Mam na imię Marcela, też mam 18 lat (HEHE). Pochodzę z południa, obecnie mieszkam na północy. Studiuję sobie w Wolnym Mieście skandynawistykę, moja linia językowa to norweska. Wolny czas spędzam rozwiązując sudoku lub ucząc się algorytmów do metody Fridrich, ponieważ moim życiowym celem jest ułożenie kostki Rubika w mniej niż 15 sekund. Lubię też poczytać, głównie science fiction i fantasy, ale ostatnio, o zgrozo, czytuję sobie Jane Austen. Seriale też sobie oglądam, i owszem, chociaż ostatnimi czasy się opuściłam strasznie i na bieżąco jestem tylko z Big Bangiem.
Lubię jeść i gotować, a obecnie moim największym problemem jest to, że w wynajmowanym przeze mnie mieszkaniu rolę piekarnika spełnia stara poczciwa Ewa, która blachy nie ma i do której blachy znaleźć nie można.
Jeżeli chodzi o zwierzyniec, obecnie posiadam tylko psa, ale co to jest za pies! Najsłodszy czekoladowy labrador z karmelkowym noskiem. Rodzice nazwali ją Balbina, a od kiedy w domu jestem tylko kilka razy w roku, ona przejęła wszystkie obowiązki córeczki i moje łóżko. Nawet nas mylą cały czas - "Balbina, idź na spacer z Marceliną" etc.
No, to tyle się pożaliłam. Bo mogłam.
Lernaeja

Postprzez mawako » 12 sty 2013, o 17:45

Mam na imię Ania.
Uwielbiam ciemne, ale żywe kolory, zwłaszcza turkusowy i fioletowy. I czarny.
Zawsze chciałam mieć czarnego kota, ale póki mieszkam z rodzicami, jest on poza moim zasięgiem.
Od paru lat zaczytuję się w mangach, przez co zaniedbuję książki (nie licząc obowiązkowych lektur na studia).
Kocham fanfiction, zwłaszcza romanse, komedie i parodie (najlepiej wszystko w jednym).
Ubóstwiam Świat Dysku Terry'ego Pratchetta, nie licząc cykli o Rincewindzie i Tiffany Obolałej.
Jestem maniaczką Bleacha.
Nie cierpię dywizów i półpauz w dialogach.
Mogłabym jeść na okrągło pierogi ruskie i ciasteczka maślane.
Lubię malarstwo z okresu modernizmu i jego okolic.
Jestem fanką gry Heroes III i V.
Nie licząc jednego razu w podstawówce, nigdy nie grałam w RPG.
— Czy (...) był żonaty? — zapytał.
— Nie, sir. Mieszkał z rodzicami przy Nowej Szewskiej.
Rodzice, pomyślał Vimes. Jeszcze gorzej.
— Ktoś ich już zawiadomił? Tylko mi nie mów, że Nobby. Nie chcemy przecież powtarzać tego idiotyzmu z „Założę się o dolca, że jest pani wdową Jackson”.

Terry Pratchett, Straż nocna
mawako

Postprzez Kathy » 21 lut 2013, o 12:37

Och, nie wierzę. Przecież ja uwieeeelbiam pisać o sobie.

Zacznę od tego, że jak Tiam co roku obchodzę osiemnastki - szczerze polecam, bo każda osiemnastka to udana impreza (każdych innych nie wspominam tak miło)! Jestem w trakcie odkrywania tego, co na prawdę mogę o sobie powiedzieć, więc wszelkie in formacje mogą być trochę chaotyczne. Siedzę w Holandii, nie uczę się, na chwilę obecną nie pracuję (co powinno znaczyć, że mam wiele czasu na przydatne rzeczy - nieprawda, im więcej czasu tym mniej mobilizacji), więc generalnie, strasznie nudną kobietą się stałam. Lubię słowo "świadomość", nastrojowe puby, papierosy i pokale pełne piwa, a do tego mówić, mówić i mówić. Piszę chyba dlatego, że też wydaje mi się, że mam coś do powiedzenia, ale muszę przyznać, że w mojej głowie wszystko brzmi ciekawiej. Wybaczcie więc! :) Jestem niepoprawnie roztrzepana, z głową pękającą od pomysłów i natchnienia, tylko... tak dużo tego, że nie sposób się na czymś skupić. Mamy na to lekarstwo?
Generalnie jestem chyba dosyć ciekawa, zabawna, może nawet inteligentna... Ale zazwyczaj nie chce mi się tego pokazywać.
Chcę skończyć tatuaże, zmieniać kontynenty i mieć garderobę pełną ciuchów, które będę pasowały pod każdy mój humor.
Na forach zaczęło się od Kathy H., Kathy i Katiks. Potem odkryto we mnie Kota, z czym się w pełni zgadzam. Borze zielony, jaki ze mnie nieznośny Kot.
never said but nearly sung about milion ways
Kathy

Postprzez Mister Z » 27 sty 2014, o 23:21

Kłaniam się nisko! Słyszałem, że ciekawe rzeczy się tutaj dzieją i mogę tutaj pobawić się w RPG (a już od dłuższego czasu chciałem tego spróbować), więc o to jestem!
A co o mnie? Bliższy kontakt z językiem niemieckim, pewne ograniczone zainteresowanie wampirami oraz jako tako fantastyką, miłość do książek (w sumie tutaj gatunek nie gra większej roli). Co do muzyki, to rock i blues a i zdarza mi się o metal zahaczyć... Aha, dodam że rozwinęło się u mnie uzależnienie od seriali (teraz jest Supernatural na tapecie) :P Więcej grzechów nie pamiętam, reszta okaże się w praniu :P
Mister Z

Postprzez Bloo » 27 sty 2014, o 23:44

Witamy, witamy, szanownego nowego użytkownika, Mistera Z :D
Mam nadzieję, że zostaniesz z nami na trochę ^^
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 28 sty 2014, o 00:59

Och! Kiedyż tu był ostatnio ktoś nowy?! Powodzenia w aklimatyzacji ;)
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 28 sty 2014, o 01:04

A Akia jak zwykle ;D

Heeeej, jak coś, to pisz, pytaj, zaczepiaj, pomożemy ;D
tandaradei,

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 28 sty 2014, o 01:33

No zła kobieta jestem, jak zwykle. W opisie pod tym hasłem zamieściłam taką liczbę określeń swojego charakteru, że znajdziesz coś i na tę okazję... Ot! Pierwsze z brzegu - malkontencka ;)

(Btw. Przeczytałam swoją charakterystykę i chyba nie zmieniłabym w niej słowa. Niekiedy określenia są na wyrost, ale myślę, że w zależności od sytuacji dorastam do nich.)

Mister Z - racja, zaczepiaj i szturchaj. Bloo i Kannagi są kochane, pomogą i w ogóle otoczą opieką, że już nigdy nie zechcesz spędzać czasu gdziekolwiek indziej niż na Rupieciarni.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 28 sty 2014, o 08:52

Akia, wreszcie zaczynasz gadać z sensem ;P
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 28 sty 2014, o 19:29

Również witam!;D Miło, że jednak zdecydowałeś się do nas wpaść :D

Kannagi, i jak to przeżyjesz - już dwie osoby władające tym strasznym i trudnym językiem niemieckim? ;P
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 28 sty 2014, o 19:45

Trzy. Akia też potrafi ;)
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mister Z » 4 lut 2014, o 20:23

A więc grozi mi kolejne uzależnienie? jak ja to dziewczynie wytłumaczę... No nic, macie mnie na karku, ale obiecuję być miły :P
Mister Z

Postprzez Kannagi » 5 lut 2014, o 00:12

E tam. Sami swoi.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 5 lut 2014, o 00:34

Ja nie jestem miła, a i tak wszyscy mnie kochają.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 5 lut 2014, o 03:46

Akia kuamie, niemiła jest tylko jak ją naprawdę dobrze poznasz, tak jest przekochana*-*

A tak na serio - chrzanić bycie miłym. Owszem, kultura i wyczucie okej, ale bliskich się ma też od tego, by opierdzielali Cie kiedy trzeba. A to nie jest specjalnie miłe ;P

PS. Tak, wiem, że nasz słabo znasz, ale podstawowym założeniem tej piaskownicy jest swoboda. Chcemy się dobrze bawić, a jeśli przez to oznacza to małe grono to cóż... Ja jednak wolę małe grono. Mam dość melodramatów internetowych.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mister Z » 6 lut 2014, o 11:58

Jedno mnie tylko martwi drogie Panie - chyba jestem tu jedynym rodzynkiem :P Z drugiej strony nawet mi się to podoba :D
Mister Z

Postprzez Kannagi » 6 lut 2014, o 12:27

E, były jakieś chłopy... Czasem zaglądały... Teraz się jakoś ciszej u nich zrobiło, ale z moich doświadczeń wynika, że fora internetowe to raczej babska rzecz ;P
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mister Z » 7 lut 2014, o 17:28

Co wy z facetami robicie!!! Ale w sumie coś w tym jest... ogólnie fora chyba się dzielą na te poświęcone tematyce IT i te z kobietami :P Ale ja dzisiaj strasznie stereotypy sieję :P
Mister Z

Postprzez Kannagi » 7 lut 2014, o 19:18

Bo faceci wolą grać w Lole i inne takie, a kobiety funkcjonują bardziej społecznie ;P

Obrazek
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mister Z » 12 lut 2014, o 17:18

Ja bym powiedział że to bardzo społeczna gra, ale fakt, nie gram w to dziadostwo (z całym szacunkiem):P
Mister Z

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Palarnia