Kannagi napisał(a):Wydałam ostatnio prawie stówę w Dedalusie. Sprawiłam sobie "99 opowieści sufickich", album o szamanach eurazjatyckich, mitologię Hindusów, "Ligę Ho-de'-no-sau-nee" i "Retrospektywę" Martina. Podjęłam także rozsądną decyzję założenia zeszyciku i prowadzenie osobistej księgi rachunkowej, bo to, co wyrabiam, to się w głowie nie mieści... Ale o nie moja wina, że jak wchodzę do księgarni, to mam ochotę wynieść połowę <3
Kannagi napisał(a):Ponowna wizyta w Dedalusie skończyła się dokupieniem "Celtów" z "Mitologii świata", "Izraela i islamu" Pietro Citati (okej, szczerze - urzekła mnie okładka, jest prześliczna), "Ilustrowanego leksykonu mitologii wikingów" Kempińskiego (wbrew tytułowi, to nie jest atlas dla dzieci) oraz "Erotycznych obrazów japońskich 1700-1820" Timona Screecha. W ostatnim jestem zakochana <3333
farby do włosów "cherry mix", której jak na razie nie chce mi się używać.
A w dodatku zapomniałam się upomnieć, że nie zwrócili mi tych 150 zl. :<
W ten weekend kupiłam lodówkę!
Dobrze, że u mnie się już wszyscy przyzwyczaili do moich włosów i ich stylu moich zachcianek, że nic ich nie zaskoczy i od długiego czasu mogę robić co chcę.
I mogę w niej chodzić bez stanika, co ostatnimi czasy stało się bardzo ważnym elementem w wyborze bluzek.
Kannagi napisał(a):Dobrze, że u mnie się już wszyscy przyzwyczaili do moich włosów i ich stylu moich zachcianek, że nic ich nie zaskoczy i od długiego czasu mogę robić co chcę.
Żebyś wiedziała, ile u mnie wrzasku było w święta, jak się dowiedzieli, że chcę wziąć psa ==' Byli tak dogłębnie przekonani, że pies będzie u nas nieszczęśliwy, a ja przez to zawalę studia... Przez fioletowe włosy chyba też mam zawalić studia. Ech =='
[/quote]Kannagi napisał(a):I mogę w niej chodzić bez stanika, co ostatnimi czasy stało się bardzo ważnym elementem w wyborze bluzek.
Bez stanika nie pokazałabym się chyba... No, do sklepu może bym poszła, ale na pewno nie pokazać się znajomym ;P
Kannagi napisał(a):W ten weekend kupiłam lodówkę!
Też muszę kupić lodówkę @@ Na razie sprawiłam nową kuchenkę i mikrofalówkę, ale muszę kupić jeszcze lodówkę. I fotel. I lampkę. I buty. I nie stać mnie na to wszystko @@
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość