Go to footer

Zoo, o!

Tu można wyjść na papierosa. UWAGA, ŚMIERDZI SPAMEM.

Zoo, o!

Postprzez Mela » 1 maja 2013, o 00:52

Masz psa, który w szczególny sposób przeżuwa Twojego kapcia? Kota, który skacze z szafy i ląduje na twoim brzuchu? A może rybkę, która wabi się Franek i płynąc tańczy salsę? To miejsce właśnie dla właścicieli i miłośników sierściuchów (oraz nie-sierściuchów) wszelakich. Chwalimy się naszym zoo; bogata dokumentacja zdjęciowa oraz historie z życia naszych pupili mile widziane.
Mela
Artysta Alchemik

Re: Zoo, o!

Postprzez Kathy » 3 maja 2013, o 02:10

W obecnym mieszkaniu mamy mysz. Mam nadzieję, że jedną. Widziałam ją raz, zabijać zabroniłam, a z drugiej strony... nie chciałabym wkrótce zobaczyć więcej myszek w doniczkach. A tym oto tematem zostałam zmobilizowana do szukania zdjęć psów i kota, więc... zaglądnę niedługo! :D
never said but nearly sung about milion ways
Kathy

Re: Zoo, o!

Postprzez Kannagi » 22 maja 2013, o 21:53

Będzie w odcinkach.

Świętej pamięci Dżuma. Zdechła na podeszły wiek, mając jakieś cztery lata. Żyła samotnie, ale przez to była bardziej ze mną związana - jej następcy nie byli już tacy słodcy. Trzęsła jamnikami, kotem i całym domem. Doskonała modelka, w rzeczywistości gruba i wielka, tu popisała się mroczną stroną swojej ogoniastej duszy. O jej relacjach z kotem jeszcze wspomnę ;>

Także świętej pamięci Mona, zwana czasem Sonią. Najgrzeczniejszy i najbardziej kochany pies jakiego widziałam (sorry, Szogun, jesteś drugi). Była mieszańcem owczarka środkowoazjatyckiego i cane corso. Miała mordercze instynkty w stosunku do kotów, ale oprócz tego była naprawdę psim aniołem. I rozkosznie biła łbem po tyłku, żeby dać jej psie ciastko ;D Prawdopodobnie ktoś ją otruł, choć oficjalnie umarła od kleszcza, mając ze cztery, pięć lat. A tu najbardziej krzywy kadr ewer.
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Palarnia