Go to footer

Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Tu można wyjść na papierosa. UWAGA, ŚMIERDZI SPAMEM.

Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Postprzez Bloo » 28 wrz 2014, o 11:20

W sieci można znaleźć tego w cholerę i trochę. Są testy prawdziwie różne i podróżne, a każdy kolejny zdaje się być bardziej absurdalny od poprzedniego. Ale nic to!
Czemu od czasu do czasu nie mielibyśmy wrzucić na forum czegoś absurdalnego i nie podzielić się swoimi wynikami? :freak:
No więc wrzucajcie, dzielcie się i wspólnie zmarnujmy czas, który można by było spożytkować sto razy lepiej :dance:

Facebook ostatnio jara się testem: W jakim miejscu na Ziemi powinienem mieszkać?

Wyszła mi Litwa ^^
"Litwa słynie ze swej tradycji dialektów regionalnych, opowiadania historii i pieśni ludowych. Możesz tego doświadczyć na Mierzei Kurońskiej. Znajdziesz tu plaże z białym piaskiem i stare wioski etniczne – dziedzictwo światowe z listy UNESCO."

Mam wrażenie, że wybór zdeterminowało głównie pytanie o to, czy i jakie lubię legendy xD
Ale to całkiem ciekawe i nieoczywiste. W sumie niedaleko od domu ^^
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Ilse ~Lyra ~Alice ~ Aika ~ Thomas ~ Aira ~
Bloo
Kropek

Re: Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Postprzez Akia » 28 wrz 2014, o 20:43

Och! Za pierwszym razem wyszła mi Korea Południowa. Teraz starałam się powtórzyć i wyszło mi Chile - nie wiem, jak się mają te kraje do siebie, oprócz bliskości Pacyfiku.

Chile to kraj w kształcie wstążki długiej na 4 300 km i szerokiej na 175 km — dzięki czemu możesz doświadczyć zróżnicowanego klimatu. Viña del Mar to atrakcyjna plaża na Południowym Pacyfiku, a ponad wszystkim wznoszą się Andy pokryte śniegiem.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 28 wrz 2014, o 23:12

O kfik.

Populacja: Niezamieszkane
Wyspy Spratly to tropikalny archipelag 100 małych wysepek na Morzu Południowochińskim. Wszystkie są przedmiotem sporu kilku krajów z tamtego regionu. Ucieszysz się, lądując na Layang Layang i kierując się prosto do kurortu z możliwością nurkowania.
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 29 wrz 2014, o 13:01

Tajwan. Chile. Tajwan.

Tajwan to znacznie więcej niż kraj przemysłu technologicznego; 69% wyspy stanowią imponujące góry. Są tu również wspaniałe plaże i parki narodowe — wiele z nich z gorącymi źródłami. Znajdź czas, aby odwiedzić historyczną dawną stolicę Tainan.

Zabawne, jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do Azji... I nadal nie ciągnie. I nie wiem co musiałoby się stać, żebym poczuła ten pociąg. Może jak nadrobię braki w legendach to wyjdzie coś sensowniejszego.
Ale - Akio, gdyby poniosło mnie kiedyś do Chile, to przynajmniej będzie raźniej XD
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 29 wrz 2014, o 20:38

Zapomnieli wspomnieć o problemach z niepodległością...

Mela, Mela, wpadnij na dłużej, wyleczymy twoje problemy azjatyckie ;D Ania nie lubi Japonii, ale fascynuje się Chinami. Azja jest super <3
tandaradei,

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 30 wrz 2014, o 19:49

Aż się ma ochotę powiedzieć, że w Azji, każdy znajdzie skrawek dla siebie do lubienia XD

Czuję się w tym gronie bardzo... europejska :D
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 30 wrz 2014, o 21:46

Coś tam lubię, ale to takie lubienie, które nie urywa niczego ;D Może kiedyś doznam jakiegoś objawienia, kto wie.
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 5 paź 2014, o 00:50

No to wrzucam kolejny odmóżdżacz :D
Which of the X-Man are you?

No cóż, nigdy bym się nie spodziewała takiego wyniku XD

You're Wolverine
You're bold, brave and uncompromising - with all the down sides that brings. It might take people a while to trust the renegade side of you, but when they do they will for a long, long time.

Serio? ;]]]
Żaden tam ze mnie renegat. Z tą odwagą i bezkompromisowością też bym nie przesadzała... :dance:
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 5 paź 2014, o 01:28

Bloo napisał(a):Z tą odwagą i bezkompromisowością też bym nie przesadzała... :dance:

Wierzę w ciebie XD

Myślałam, że popatrzenie dwóch Thorów, Avengersów i jednego Kapitana Ameryki wystarczy, ale jednak nie. Trochę na ślepo, ale wyszło:

You're Archangel
You're quiet, confident and always thinking outside the box - but things haven't always been easy for you. People sometimes claim you think you're above them - when in fact you just want everyone to soar.

Whatever... Skrzydełka mi się podobają. ;D
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 5 paź 2014, o 09:40

Ty masz chociaż ładne skrzydła. Ja nie dochrapałam się nawet niebieskiej skóry i wyszło mi, że jestem chyba najmniej lubianym XMenem - Cyclopsem. Rzekomo ze względu na wrażliwość, granie w drużynie i zdolności lidera. Muahaha - drżyjcie! Będę rządzić.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 5 paź 2014, o 12:51

najmniej lubianym XMenem - Cyclopsem

DING! WRONG!

Cyclops w filmach a Cyclops komiksowy to dwie różne sprawy. W filmie z nieznanych powodów zrobili z niego bubka i kretyna, ale komiksowy Cyclops to zupełnie inna bajka - to taki Kapitan Ameryka X-menów - przywódca i bohater ciut bez skazy i zmazy, wierny ideałom i gotów do wielkich poświęceń, archetyp amerykańskiego bohatera. Drzecie się z Wolverinem, bo jesteście innymi typami herosa XD (Cyclops powstał w '63, Wolvi w '74). No i wszyscy - MELA TEŻ - kochacie się w jednej lasce.

You're Archangel

Angel był bogatym dzieciakiem, dziedzicem, nadętym bubkiem i playboyem ;D Ale potem dostał straaasznie po dupie i zmądrzał. I to naprawdę niesamowicie oberwał XD Ale tę postać akurat mało ogarniam, gomen (i tak bardzo ogarniam jak na kogoś, kto nie przeczytał żadnego komiksu...)

A ja jestem BFF Ani ;D

You're Beast!

You're devastatingly intelligent, full of energy and always happy to help, and an asset to any team - so long as you can keep from getting cocky. Your best trait is your big heart after all.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 8 paź 2014, o 23:45

Pamiętacie, że lubię śmierć? No więc właśnie - teraz możecie sobie odpowiedzieć na pytanie: jak umarłam w poprzednim życiu?

Burned at the stake for being a witch in Salem
Ever felt like you had a sixth sense but never knew where that was coming from? Well now you know!
In your past life, you were a woman living in Salem, Massachusetts, who was declared a witch and sentenced to death by fire.
Sure, you had a little something extra, and you just knew things with no real reason why, but you've always used this knowledge for good.
It's a shame that some people would prefer hurting you because you're a little different than them - instead of just try and open their minds. This one is valid nowadays too.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 9 paź 2014, o 09:43

No cóż XD

OD'd in Woodstock
Your love for music, dancing and just having fun has a very long history. In your past life, you were a music fanatic who went to all the best concerts and clubs. You listened to some of the truly best artists in the history of music (LIVE!) and partied like a king/queen. Then came Woodstock: the nature, the music and the drugs. At least you know better this time around!

Zgadza się miłość do muzyki, choć fanatykiem już od dawna nie jestem XD Ale przedawkowanie narkotyków na Woodstocku mnie rozwaliło.
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 9 paź 2014, o 09:58

Kfik.

Died on the Titanic
Nothing prepared you to the tragedy that happened on board the Titanic. You bought a ticket in order to visit your family in New York, thinking you'd enjoy a nice cruise in a magnificent ship. But suddenly, the ship hit a giant iceberg, and went down under. During those critical hours, you've helped a lot of people paying a high personal price. To them (and to us), you have a hero's soul!
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 9 paź 2014, o 10:18

Kim z Drużyny Pierścienia jesteś? (Bez Boromira)

Wiedziałam, że będę hobbitem ;)

Samwise "Sam" Gamgee
Let me just start off by saying that Middle Earth would have fallen to Sauron without you. Frodo wouldn't know left from right without you. But for some reason he still tells you to go home, even when you're already basically in Mordor. You have a very kind heart and care more about the feelings of others more than your own. You would never let anything bad happen to your friends or family.
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 9 paź 2014, o 10:27

Mam trochę focha na tego quiza. Zrobiłam test dwa razy, zmieniając tylko jedną odpowiedź. I wybierając "Poszukiwaczy zaginionej arki" zostałam

Gimli
You're short. You are very noble. You are also very competitive. You hate losing to that elf. You are very vengeful. Haters better not mess with yo peeps or else they'll feel the wrath of Sallah from Indiana Jones.

a "Piratów"

Legolas Greenleaf
You are very wise, especially for your age. You like to think of yourself as better than Hawkeye. Which I would totally agree. You work for Santa Clause. That was a joke. But seriously, you are great in battle and very smart.

Okej, zrobiłam trzeci, znów zmieniając film - "Hidalgo" i zostałam Gandalfem O.O
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 10 paź 2014, o 00:47

Bloo, wygląda na to, że nie tylko ty przedawkowałaś na Woodstocku... Ja też ;D Może byłyśmy na tym samym? Nie pamiętasz, co grali? Fanatyczką nie jestem, ale tak czy siak, musiałam mieć kiedyś fajne życie. Koniec w sumie też nie taki zły.

A z Drużyny jestem... Legolasem <3. Ale bym miała włosie!
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 10 paź 2014, o 11:17

Może ćpałyście razem ;D To by wiele wyjaśniało ;P
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 10 paź 2014, o 13:48

Kaś - Titanic??? Serio???
Marć - czemu nie Pippin?! Musisz czuć zawód.

Gandalf
You are extremely wise. You're also old. You are one of five so hey, you're a rare breed. You have been betrayed by your own friend. That's messed up Saruman. You can talk to moths too. Your arch nemesis is Professor X. Oh wait wrong movie.

Quiz mnie przejrzał.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 10 paź 2014, o 13:59

Ej, co takiego dziwnego w Titanicu?
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 13 paź 2014, o 11:09

Melcia, z całą pewnością ćpałyśmy razem XD Już wiem, dlaczego przy pierwszym spotkaniu miałam poczucie, że znamy się od dawien dawna ;D
Titanic jest kuuuul, chociaż tonięcie w lodowatej wodzie już kuuul nie jest... Ale i tak ci zazdroszczę, Kasiek XD

Dobra, kolejny Quiz, proszę ja was ^^
Which Disney Tim Burton Character Should You be For Halloween?

Mój wynik:
You Should be Sparky for Halloween!
You’re really electrify the room with your fun-loving presence. Cute, cuddly, and ever-so-slightly undead, you’ll be afterlife of the party.
Obrazek
<3
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 13 paź 2014, o 21:40

Też mi wyszedł, ale nie pamiętam go...
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 13 paź 2014, o 22:05

Marć, też tak miałam XD To teraz musimy wyciągnąć wnioski z przeszłości i mieć się na baczności jak razem wybierzemy się na jakiś koncert ;D

Też Sparky <3 I choć go uwielbiam, wolałabym przebrać się za wampira.
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 15 paź 2014, o 01:22

Jakim bohaterem literatury klasycznej jesteś?

Jeszcze zanim program przemielił wiedziałam, że będę Jane Eyre:
You may appear soft spoken but you are a little firecracker and have a lot to say! You are highly intelligent and would make a very good teacher. You are supportive of the ones you love and want to feel equal to your significant other.

Muszę przyznać, że akurat nią chciałabym być. Oczywiście gdybym nie mogła być Anią Shirley.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 15 paź 2014, o 15:31

Lizzie!

You are Lizzie Bennett! One of the strongest females in literature, you stand by your opinions and you are fiercely independent. You have great loyalty towards your family and stand by their side no matter one. When you are in love you make sure not to lose your own personality, and you are very wise about who you trust.

Ta, jestem taka niezależna XD
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 15 paź 2014, o 23:30

Melcia, przybij piątkę, też mi wyszła Lizzie Bennett ^^

I cichaj, jesteś bardzo niezależna ;D
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 16 paź 2014, o 00:17

Marta i Mela - Wy jesteście jakimiś duchowymi bliźniaczkami!
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 16 paź 2014, o 18:10

Okeeeeeej...

You Should be Sally for Halloween!

Tragedy is definitely not at hand. A rag doll with a touch of magic, you can slip in and out of rooms unnoticed--great for collecting all the best candy.

You are Jane Eyre! You may appear soft spoken but you are a little firecracker and have a lot to say! You are highly intelligent and would make a very good teacher. You are supportive of the ones you love and want to feel equal to your significant other.

Kfik. Bardzo kfik.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 17 paź 2014, o 22:54

Kannagi napisał(a):Kfik. Bardzo kfik.

Czemu? Wyjaśnij rozbawienie. Muszę przyznać, że ta reakcja jest bardziej ciekawa niż sam opis :P
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 18 paź 2014, o 00:05

Kficzę, że mam to samo co Ty, biorąc pod uwagę, jak nagminnie się zgadzamy XD
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Następna strona

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Palarnia