Go to footer

Star Wars - dawno temu w trawie

Ustawki na sesje

Re: Star Wars - dawno temu w trawie

Postprzez Laela » 26 lut 2013, o 22:52

70MB nie przejdzie na zadną poczte- na chomiku chyba mozesz sciagach ok 100mb tygodniowo za darmo :P
masz z mediafire :P TU
Forget if you think I feel ashamed a wild thing never felt sorry for anything...!

"Podczas pożaru kliniki psychiatrycznej zginęło 18 ludzi, 6 smoków, dwóch geniuszy zła i 1 pokemon."M.P.
Laela
Bogini Rozpusty i Nieszczęścia

Postprzez Nedrin » 27 lut 2013, o 00:31

Laela napisał(a):70MB nie przejdzie na zadną poczte- na chomiku chyba mozesz sciagach ok 100mb tygodniowo za darmo :P
masz z mediafire :P

Ślicznie dziękuję...
Niestety, jedyne rozwiązanie zaproponowane mi przez chomika, to 1,5 zł za możliwość pobrania, także nie skusiłem się. Co prawda, to nie majątek, ale cóż. Moja rodzina pochodzi z krakowskiego, więc skąpstwo mam we krwii. 8-)

Po pierwszym zlustrowaniu podręcznika podtrzymuję wcześniejszą opinię: tego nie da się ogarnąć z dnia na dzień, ani nawet w kilka dni; nie bez pomocy osoby, która to objaśni. Przebrnę przez podstawy i zakładanie postaci, ale potem będziecie mi obie tłumaczyły na bieżąco. Nawet Skypa (opcjonalnie TSa) odpalę, dla Was dziewczyny. ;)
Nedrin

Postprzez Laela » 27 lut 2013, o 00:35

mozesz se odpalac co tylko chcesz, jak bede w mieszkaniu w otwocku to nawet w telefonie zasięgu mieć nie bede :P juz nie mówiąc o trójkącie bermudzkim na internet ... dopóki bedzie wiecej niz 4rodziny w bloku...albo poki debilna neostrada nie poprowadzi kabli z2 strony ulicy do bloków to internetu miec nie bede, jedynie w pracy.
Forget if you think I feel ashamed a wild thing never felt sorry for anything...!

"Podczas pożaru kliniki psychiatrycznej zginęło 18 ludzi, 6 smoków, dwóch geniuszy zła i 1 pokemon."M.P.
Laela

Postprzez Kannagi » 1 mar 2013, o 13:28

Dobra. Mogę tłumaczyć na skajpie, ale w przyszłym tygodniu. Mamy latanie z gratami i inne cuda na kiju =='
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Kannagi » 7 kwi 2013, o 12:41

Dobra. Od jutra zajmuję się wypisywaniem z podręcznika wszystkiego, czego potrzebujecie, bo z czytania chyba nic nie będzie ;P
tandaradei,

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Nedrin » 9 kwi 2013, o 15:29

Podręcznik nawet przeczytałem i ogólną zasadę gry rozumiem, jednak nadal nie zrobię postaci samodzielnie tzn. mogę, ale łatwo o pokusę podreperowania sobie kilku mniej chwalebnych wyników kostką. :oops: Innymi słowy nadal najlepszą opcją wydaje mi się rozpoczęcie gry, byleby rozpocząć i stopniowo ją nakierowywać na właściwy tor z podręcznika.

P.S. Kiedy będziesz miała chwilę Fae? Napiszę do Ciebie wtedy na GG, bo póki co sam mam bardzo limitowaną ilość czasu.
Nedrin

Postprzez Kannagi » 9 kwi 2013, o 15:58

Ja nigdy nie mam czasu ;P Naginam czasoprzestrzeń na bieżąco. Odezwij się jak Ty będziesz miał czas, a ja wtedy postaram się go zorganizować. Jeśli bardzo nie będę mogła, umówimy się na kiedy indziej.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Laela » 9 kwi 2013, o 16:48

Sith Ty odpisz wreszcie!

Laela

Postprzez Nedrin » 9 kwi 2013, o 19:13

Laela napisał(a):Sith Ty odpisz wreszcie!

Wedle rozkazu, o Pani. ;)
Nedrin

Poprzednia strona

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Rekrutacja