Laela napisał(a):Oke oke...ja mam w walentynki o 19 egzamin
Kannagi napisał(a):Jak na to patrzę, to chyba wgram resztę emotów...
Kannagi napisał(a):Ned, co myślisz o kościach?
Nedrin napisał(a):
To, jak będziesz grzeczna, to prześlę Ci na szczęście całusa ...![]()
Kannagi napisał(a):Moi drodzy gracze - jak stoicie z angielskim? Bo w sumie, to mogłabym Wam wysłać podręcznik, przejrzycie, zrobicie na spokojnie postaci i gramy, a tak to ja siedzę i tłumaczę i nie wiem, czy jest sens, tłumaczyć to wszystko...
Nedrin napisał(a):Może nie komplikujmy sprawy niepotrzebnie. Nie ma chyba sensu, aby osoby, które nigdy nie miały do czynienia z tego typu systemem (jak np. ja), rozpoczynały swoją z nim przygodę od czytania zapewne nader interesującego podręcznika oraz bogato w nim ujętych wzorów i zasad. Uczmy się przez praktykę. Jeśli trzeba się określić w karcie postaci, to zrób jedną przykładową postać w nowym wątku z opisem jej tworzenia i każdy będzie mógł się do tego odnieść.
Nedrin napisał(a):Z nikłego doświadczenia domyślam się, że i tak każde z nas będzie musiało zbudować postać w Twojej obecności (wyliczenie statystyk), więc w razie pytań po prostu nam wyjaśnisz szczegóły na gg, skypie, czy poprzez gołębie.
Nedrin napisał(a):Również w dalszej części gry raczej nie powinno być trudności. Ot, chcę poderwać dziewczynę, to rzucam test charyzmy, albo - jeśli okażę się mniej utalentowany - na użycie Mocy Jedi.Mam rację?
Laela napisał(a):Od tego właśnie masz podręcznik- tam masz napisane to co Fae napisałaby tworząc postać- po co ma przepisywać coś, c o już zostało napisane?
Laela napisał(a):Śmiem twierdzić, że ja umiem tworzyć sama kartę postaci zgodną z systemem- mam nawet własny komplet kości od k4 do k100!
Laela napisał(a):Ja bym tutaj raczej nie widziała rzutów na charyzmę, bo to cecha losowana która może jedynie mieć wpływ na zdanie testu,ale właśnie test pt moc jedi ( nie wiem, ściemniam) No i pamiętaj, że ta dziewczyna ma również jakieś cechy, które stawiają opór Twoim podrywom ( już pomijając sam fakt czy sie podoba) rzuca na obronę przed mocą jedi. To miecz obusieczny, a kości to jedyny właściwy bóg. Możesz nie zdać testu ;P
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość