Go to footer

Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Tu można wyjść na papierosa. UWAGA, ŚMIERDZI SPAMEM.

Re: Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Postprzez Kannagi » 19 maja 2015, o 23:38

Też jestem Elsą, ale na 91% XD
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 20 maja 2015, o 00:05

Elsa, 93%... XD Marć, na razie rządzisz :D
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 20 maja 2015, o 00:28

Wszystkie jesteśmy władczyniami mroźnej północy ;D
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Ilse ~Lyra ~Alice ~ Aika ~ Thomas ~ Aira ~
Bloo
Kropek

Postprzez Bloo » 30 maja 2015, o 00:18

Dawnośmy nie quizowały, drogie panie :freak:
Takie tam małe, głupiutkie coś na dobranoc:
Quiz: Which Pixar Quote Should be Your Life Motto?

Nie wiedziałam, że jestem taką optymistką :shock:

You got "Just keep swimming!"
Always the optimist, aren’t you? You’re a ray of sunshine and have more than enough positivity to push through any obstacle.
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 30 maja 2015, o 00:50

Marć, a nie? Pasuje.

"Adventure is out there!"

The world is your playground, and you’re eager to see, do, and live it all. Your curiosity is insatiable, and you’re ready to go where you’ve never gone before.

No cała ja, dopóki pająki nie wyjdą :D

Przez ten quiz zachciało mi się iglesiasikowego Hero...
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 30 maja 2015, o 09:55

Trochę krzywy ten quiz (nie ma możliwości wycieczki do Azji!), ale XD

"To infinity...and beyond!"
You take a “the sky’s the limit” approach to life. Never afraid to dream big and do bigger, you know that you can do anything you set your mind to.
tandaradei,

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 30 maja 2015, o 15:06

Mi wyszło to, co Meli. Pozostaje mi się tylko nie zgodzić.

Edit: Wypełniłam raz jeszcze. Pewnie część się zgodzi bardziej.

"Anyone can cook!"
You understand that food isn’t just a basic human necessity; it’s a lifestyle. Whether cooking up something new in the kitchen or restaurant-hopping around town, you appreciate life’s tasty joys.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 30 maja 2015, o 17:14

KFIK XD

Bo dawno nie było superhirosów - Which Bat family member are you?

You're like Alfred Pennyworth/Butler
You're in charge of medical situations and taking care of the heroes roaming around you. You tend to be the wise yet sarcastic one in the household and are a father figure to Bruce. You feel as if sometimes you work too hard for your age but always remember why you agreed to be a part in Bruce's vigilante act in the end.

Nie czuję Batmana w ogóle, ale Alfreda grał Michael Caine, więc XD
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 1 cze 2015, o 01:57

Michael Caine jako Alfred był <3 - Ale ja jestem fanem Caina... XD
I też jestem Alfredem!
Zastanawiam się, co ten biedak ma wspólnego z mieczem, ale w sumie...
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 1 cze 2015, o 15:29

Trzeci Alfred do kolekcji.
I tak nie lubię Batmana... Ale ta postać była sympatyczna.
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 1 cze 2015, o 18:59

O ile Alfreda lubię, to tego gościa absolutnie nie kojarzę (ale co ja tam wiem, oglądałam tylko w zamierzchłych czasach Batmana i Robina).
You're like Jason Todd/Red Hood!
You tend to be overly confident almost to the point of arrogance. You are loyal to your family even though your point of view has changed and still help them when they need you to. You have gravitated towards more powerful firearms and don't hold much guilt if you take a life.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 2 cze 2015, o 15:03

Akia, przynajmniej tobie wyszedł ktoś inny, choć też nie mam zielonego pojęcia, kto to jest XD
Myślałam, że będą tu same Alfredy. To prawie jak pratchettowskie Igory <3
A teraz mam coś absolutnie pojechanego. Do połowy z tych pytań nie potrafiłam się sensownie ustosunkować, ale i tak miałam śmierdzącą kupę radości :banana1:

Which Movie Serial Killer's Criminal Profile Do You Match?

Psze państwa, przed państwem:
Hannibal Lector
Your criminal profile is most like The Silence of the Lambs' Hannibal Lector. You are one of the most recognizable and feared movie serial killers, and you know it. Although you like to think you have a moral code, you are a cold, calculating killer who is fixated on the poetry of death and would devour anyone to get your own way. Your intelligence is undeniable, but it is your arrogance when it comes to your abilities that will ultimately be your downfall.

Nie wiem, co o tym myśleć :lol:
Przysięgam, że w życiu nie tknęłam ani grama ludziny. Yyyyyyyy, chyba, że liczy się autokanibalizm?
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 2 cze 2015, o 20:43

Marć, też nie wiem, co myśleć. Ani o tobie, ani o sobie...

Buffallo Bill
Your criminal profile is closest to The Silence of the Lambs' Buffallo Bill. You possess some seriously sick fantasies and you will do whatever it takes to make them come true, no matter how much others have to suffer. While others around you would unanimously vote you as insane, you believe that the task you are undertaking is a vital quest. Your desire to steal trinkets from your victims and show off your depravity will get you in the end, but you'll probably be rotting away in the nut house instead of a prison cell.

Bójcie się! Bo ja się boję XD

---
A Krisa jest Hannibalem. I kolejnym Alfredem :)
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 4 cze 2015, o 12:17

Chyba nietrudno zostać Hannibalem. Strasznie spowszedniał. Też mi wyszedł.

Teraz szukamy męża: Jakiej narodowości powinien być Twój mąż?

Czech
Nie musisz jechać daleko, Twój mąż powinien być z Czech. Nie potrzebujesz egzotyki, klimat Europy Środkowej ci odpowiada, a w chłopaku szukasz swojskości. Tak, żeby można było rozmawiać o tym, jak to było za komuny i który odcinek ?Bolka i Lolka? lubicie najbardziej. Rozmowy w języku polsko-czeskim dostarczą Wam dużo radości i dużo nieporozumień. Uwielbiasz absurdalne poczucie humoru, w dzieciństwie miałaś słabość do ?Krecika? i do tej pory masz ogromną słabość do czeskiego piwa.

Wszystko się zgadza, tylko nie Krecik!
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 4 cze 2015, o 13:01

Nie lubiłaś Krecika?

Francuz
Twój mąż powinien być Francuzem. Masz naturę bardzo romantyczną i tego samego oczekujesz od swojego partnera. Zniesiesz dzikie awantury i wahania nastrojów, ważne żeby miał temperament i żeby się działo. Od niego zresztą oczekujesz tego samego, kiedy zrobisz scenę zazdrości i rzucisz talerzem o podłogę, nie ucieknie w popłochu tylko zrobi to samo. Uwielbiasz też francuskie kino, słuchanie języka francuskiego, jak też inne francuskie rzeczy (na przykład croissanty). Nie miałabyś też nic przeciwko temu, żeby zamieszkać na Lazurowym Wybrzeżu, czy też w Paryżu.

Hm. Podoba mi się fragment z rzucaniem talerzami XD W sumie sporo się zgadza, choć o Francji jakoś wielce nigdy nie myślałam:D A croissanty mi się ostatnio przejadły.
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 4 cze 2015, o 14:59

Nie lubiłam większości kreskówek, w których nic się nie działo. Lubiłam Gumisie, Scooby Doo, w ostateczności Smurfy.

Dziś mam fazę na quizy: Który smok należy do Ciebie?

Obrazek
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 4 cze 2015, o 20:21

Mi się ich zwykle nie chce szukać XD

Obrazek
Chcę! <3
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 5 cze 2015, o 15:23

Okej, też mi wyszedł Czech. Czesi są spoko, uwielbiam ich bezpretensjonalność i spokój ducha. Swojskość też :mrgreen:

A co do drugiego:

Obrazek

Uch, och ^^
<3
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 5 cze 2015, o 17:03

Huhu, dawno mnie tu nie było XD To przez Wiedźmaka!

Ania, to był jeden z Robinów od Batmana. Batman miał dużo Robinów i ten był drugi XD I mu się zdechło, w sensie chyba Joker go zabił, i Batmana prześladowało to przez lata, a potem Jason wrócił zza grobu i został Red Hoodem. Czy jakoś tak. Zawiłości świata superherosów są zawsze zawiłe, a ja DC słabo ogarniam XD I nie jara mnie Batman. Szczególnie, że z tymi Robinami to to takie trochę podejrzane jest, harem nastolatków, i każdy w końcu od niego ucieka...

śmierdzącą kupę radości :banana1:

You made my day XD

Przysięgam, że w życiu nie tknęłam ani grama ludziny. Yyyyyyyy, chyba, że liczy się autokanibalizm?

Przykro mi, liczy XD Autokanibalizm w sumie jest nawet bardziej sfiksowany niż zwykły kanibalizm... A ludzina podobno smakuje jak kurczak... Kentucky fried human, hę? ;D

Buffallo Bill

Melcia, ty oglądałaś Milczenie Owiec? XD Wiesz, kim był i co robił Billuś?

Nie, żeby mi nie wyszedł Bill... I Francuz, cholera XD Ale Mela, że nie szłaś w saunę? Toż to byłby Fin jak łubudu XD

Chyba nietrudno zostać Hannibalem. Strasznie spowszedniał. Też mi wyszedł.

Specjalnie dla ciebie poszukam i zainstaluje emota na walenie patelnią po łbie...

Obrazek
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 5 cze 2015, o 17:23

Kannagi napisał(a):Melcia, ty oglądałaś Milczenie Owiec? XD Wiesz, kim był i co robił Billuś?

Oczywiście, że nie. Billa zobaczyłam pierwszy raz na oczy przy okazji tego quizu (patrzcie, jak to poszerza horyzonty!). No i ogólnie facet skojarzył mi się z Georgem prosto z drzewa, tyle że w wersji blond. Reszty nie chciało mi się szukać.

Kannagi napisał(a):Nie, żeby mi nie wyszedł Bill... I Francuz, cholera XD Ale Mela, że nie szłaś w saunę? Toż to byłby Fin jak łubudu XD

Oż kurde, no na to nie wpadłam. Ale lubię saunę XD Aż zrobię raz jeszcze XD
Poza tym nigdy bym nie wpadła na Francuza, jeśli o ciebie chodzi ;P

Ja patrzyłam z tobą to anime z Haku, prawda?

---
Szwed!
Męża znajdziesz w Szwecji. Najważniejsza dla Ciebie jest użyteczność - nie tracisz czasu na drobiazgi, w Twoim ubiorze liczy się wygoda, jesteś przygotowana na każdą pogodę, a Twój ulubiony gadżet to wielofunkcyjny scyzoryk.
Tracę czas na drobiazgi. Lubię wygodę, dopóki ciuchy mi się podobają. Mogę się ubrać praktycznie (płaszcz do ziemi jest praktyczny jak człowiek nauczy się z nim żyć). Scyzoryk to przegięcie, ale często noszę ze sobą XD
Jesteś zimnolubna i męczysz się podczas wakacyjnych upałów, dodatkowo lubisz prostotę i minimalizm.
Mogę być zimnolubna, jak ktoś zadba o moje zamarznięte kończyny oraz o to, bym nie odgryzła sobie własnego języka. Upały są okej. Prostota i minimalizm... I tak, i nie.
Ze swoim Szwedem zamieszkacie w drewnianym domku na obrzeżach Sztokholmu, który urządzicie wspólnie, skręcając mebelki z Ikei.
Domek jest okej, choć wolałabym coś bardziej historycznego. Po roku kupilibyśmy coś innego. Mebelki z Ikei - kocham.
W dodatku lubisz wysokich, zadbanych chłopaków, w których od czasu do czasu budzi się prawdziwy wiking.
Wysokich - uwielbiam! Zadbanych - okej, ale mogą być arogancko niechlujni i stylowi. Wiecie, takie pół na pół. Oryginalni, no. Z tym wikingiem to nie ogarniam XD

Dobra, stwierdzam, że jestem człowiekiem uniwersalnym. Jak mnie strzeli, to wszystko przeżyję.
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 6 cze 2015, o 00:37

Chcę Szweda!!!

Kannagi napisał(a):
Akia napisał(a):Chyba nietrudno zostać Hannibalem. Strasznie spowszedniał. Też mi wyszedł.

Specjalnie dla ciebie poszukam i zainstaluje emota na walenie patelnią po łbie...

I czemu chcesz mnie za to walić po głowie? Najniewinniejsze zblazowane stwierdzenie pod słońcem.

Mela napisał(a):Ja patrzyłam z tobą to anime z Haku, prawda?

To anime , to Spirited Away: W krainie bogów. Kasia wie, że jest to anime ważne, bo jedyne, które kocham. A to już o czymś świadczy. Nie wiem - co prawda - o czym, ale zawsze...
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 6 cze 2015, o 02:23

W dodatku lubisz wysokich, zadbanych chłopaków, w których od czasu do czasu budzi się prawdziwy wiking.

Mela:
Z tym wikingiem to nie ogarniam XD

Nie wiem, dlaczego, ale przypomniała mi się scena z "Avengers", kiedy Hulk złapał Lokiego i zrobił sobie z niego packę na muchy...
Wydaje mi się, że w wtedy w Hulku obudziło się coś na kształt wikinga XD
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 7 cze 2015, o 00:48

Właśnie za to zblazowanie ;*

Mela - z tym wikingiem to chodzi chyba o to, że czasem wiesz... no... Niby grzeczny, zadbany, ale potrafi stać się prawdziwym menszczyznom ;P
Spirited away paczyłaś po niemiecku, ale spoko, jeszcze będę cię tym biła po głowie ;D Co zaś to Billa... A nie, Milczenie owiec też popatrzysz, to się dowiesz XD To kiedy przyjeżdżasz?
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 7 cze 2015, o 01:24

Akia napisał(a):To anime , to Spirited Away: W krainie bogów. Kasia wie, że jest to anime ważne, bo jedyne, które kocham. A to już o czymś świadczy. Nie wiem - co prawda - o czym, ale zawsze...

Kannagi napisał(a):Spirited away paczyłaś po niemiecku, ale spoko, jeszcze będę cię tym biła po głowie ;D

Nie mam pamięci do tytułów ^^ Wydaje mi się, że patrzyłam je z tobą, Kaś, i z dziewczynami w listopadzie, a wcześniej tylko fragmenty po niemiecku. I z tego, co pamiętam, nawet mi się podobało. Ale hej, robię postępy w anime. Dociągnęłam do 15 odcinka Death Note'a!

Kannagi napisał(a):Co zaś to Billa... A nie, Milczenie owiec też popatrzysz, to się dowiesz XD To kiedy przyjeżdżasz?

Kiedy ja nie lubię horrorów... ale przyjadę i pewnie i tak uda ci się dopiąć swego. Prosze tylko o poduszki. Ale nie pytaj, jak bardzo boli mnie fakt, że nie mam czym się odwdzięczyć.

Bloo napisał(a):Nie wiem, dlaczego, ale przypomniała mi się scena z "Avengers", kiedy Hulk złapał Lokiego i zrobił sobie z niego packę na muchy...
Wydaje mi się, że w wtedy w Hulku obudziło się coś na kształt wikinga XD

No cóż, nie brzmi to zbyt wesoło. Może wystarczy jednak rzucanie talerzami jak w przypadku Francuza?

Kannagi napisał(a):Mela - z tym wikingiem to chodzi chyba o to, że czasem wiesz... no... Niby grzeczny, zadbany, ale potrafi stać się prawdziwym menszczyznom ;P

Okeej, niech sobie czasem jest. Nie mówię, że koleś ma być wykastrowany. Nawet mu skarpetki wypiorę ^^ Choć nie miałabym nic przeciwko, jakby to jego wikingostwo objawiało się na przykład tym, że czasem by przyszedł z tekstem: "Kochanie, wypróbuj na mnie te wikingowe warkocze".
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 7 cze 2015, o 03:34

Niee, najwyraźniej dziewczyny same cię już dorwały XD A Milczenie owiec nie jest horrorem.

Oj, Mela, pierdoło, z tym wikingiem to chodzi o trochę więcej dziczy w łóżku ty XD
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 8 cze 2015, o 16:21

Do którego Króla jest Ci najbliżej?

Zygmunt II August
To, za co ludzie cię cenią to spokój i stabilność. Nie znaczy to, że nie umiesz się dobrze bawić, wręcz przeciwnie. W pracy na serio traktujesz swoje obowiązki. Szkoda tylko, że wiele twoich starań zostaje zaprzepaszczona przez innych...

No nie - sama jestem swoim największym wrogiem, bo mi się nie chce. Ale jak już przewodzę, to się mnie słuchają. Pogadajcie z moją grupą projektową, muahaha...
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 8 cze 2015, o 16:35

Władysław II Jagiełło
Jesteś zdecydowany. Wiesz, kiedy trzeba dyskutować, a kiedy się bić. Jesteś towarzyski, masz wielu przyjaciół, ale też i kliku wrogów. Musisz tylko uważać, bo niektóre twoje decyzje mogą mieć w przyszłości różne, nie zawsze dobre skutki...

Ja? Towarzyska?
Buhahahahahahahaha...
Z tym zdecydowaniem to też bym nie przesadzała XD
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 8 cze 2015, o 17:32

A mnie nic nie wyszło, bo nie mogę z czystym sercem zaznaczyć żadnej odpowiedzi O.o
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 8 cze 2015, o 21:09

A ja jestem kolejnym Zygmuntem II Augustem. Wiele się w sumie zgadza, choć powoli uczę się przekonywać ludzi do swoich pomysłów. Przy niektórych "innych" ręce opadają, więc niestety...
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Mela » 13 cze 2015, o 22:24

Wchodze na fb i widzę takie cuś... Łapcie: Jak będziesz wyglądał/-a za 50 lat?

Obrazek
Jestem spokojna o swoją starość :D
Mela
Artysta Alchemik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Palarnia