"Anyone can cook!"
You understand that food isn’t just a basic human necessity; it’s a lifestyle. Whether cooking up something new in the kitchen or restaurant-hopping around town, you appreciate life’s tasty joys.
You're like Jason Todd/Red Hood!
You tend to be overly confident almost to the point of arrogance. You are loyal to your family even though your point of view has changed and still help them when they need you to. You have gravitated towards more powerful firearms and don't hold much guilt if you take a life.
Czech
Nie musisz jechać daleko, Twój mąż powinien być z Czech. Nie potrzebujesz egzotyki, klimat Europy Środkowej ci odpowiada, a w chłopaku szukasz swojskości. Tak, żeby można było rozmawiać o tym, jak to było za komuny i który odcinek ?Bolka i Lolka? lubicie najbardziej. Rozmowy w języku polsko-czeskim dostarczą Wam dużo radości i dużo nieporozumień. Uwielbiasz absurdalne poczucie humoru, w dzieciństwie miałaś słabość do ?Krecika? i do tej pory masz ogromną słabość do czeskiego piwa.

śmierdzącą kupę radości![]()
Przysięgam, że w życiu nie tknęłam ani grama ludziny. Yyyyyyyy, chyba, że liczy się autokanibalizm?
Buffallo Bill
Chyba nietrudno zostać Hannibalem. Strasznie spowszedniał. Też mi wyszedł.

Kannagi napisał(a):Melcia, ty oglądałaś Milczenie Owiec? XD Wiesz, kim był i co robił Billuś?
Kannagi napisał(a):Nie, żeby mi nie wyszedł Bill... I Francuz, cholera XD Ale Mela, że nie szłaś w saunę? Toż to byłby Fin jak łubudu XD
Kannagi napisał(a):Akia napisał(a):Chyba nietrudno zostać Hannibalem. Strasznie spowszedniał. Też mi wyszedł.
Specjalnie dla ciebie poszukam i zainstaluje emota na walenie patelnią po łbie...
Mela napisał(a):Ja patrzyłam z tobą to anime z Haku, prawda?
W dodatku lubisz wysokich, zadbanych chłopaków, w których od czasu do czasu budzi się prawdziwy wiking.
Mela:
Z tym wikingiem to nie ogarniam XD
Akia napisał(a):To anime , to Spirited Away: W krainie bogów. Kasia wie, że jest to anime ważne, bo jedyne, które kocham. A to już o czymś świadczy. Nie wiem - co prawda - o czym, ale zawsze...
Kannagi napisał(a):Spirited away paczyłaś po niemiecku, ale spoko, jeszcze będę cię tym biła po głowie ;D
Kannagi napisał(a):Co zaś to Billa... A nie, Milczenie owiec też popatrzysz, to się dowiesz XD To kiedy przyjeżdżasz?
Bloo napisał(a):Nie wiem, dlaczego, ale przypomniała mi się scena z "Avengers", kiedy Hulk złapał Lokiego i zrobił sobie z niego packę na muchy...
Wydaje mi się, że w wtedy w Hulku obudziło się coś na kształt wikinga XD
Kannagi napisał(a):Mela - z tym wikingiem to chodzi chyba o to, że czasem wiesz... no... Niby grzeczny, zadbany, ale potrafi stać się prawdziwym menszczyznom ;P
Zygmunt II August
To, za co ludzie cię cenią to spokój i stabilność. Nie znaczy to, że nie umiesz się dobrze bawić, wręcz przeciwnie. W pracy na serio traktujesz swoje obowiązki. Szkoda tylko, że wiele twoich starań zostaje zaprzepaszczona przez innych...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości