Go to footer

Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Tu można wyjść na papierosa. UWAGA, ŚMIERDZI SPAMEM.

Re: Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Postprzez Bloo » 16 gru 2014, o 15:27

Ja tak na wszelki wypadek tylko dodam, że jak zaczniecie tutaj dyskusję o tym, co jest w spoilerach i tego nie ospoilerujecie, to jak babcię kocham, przyjdę i wszystkim spuszczę manto ;]]]
I tak, jak wiem, że raczej nie będziecie ciągnęły tematu, ale przezorny zawsze ubezpieczony ^^
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Ilse ~Lyra ~Alice ~ Aika ~ Thomas ~ Aira ~
Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 16 gru 2014, o 16:09

Spoiler: show
Wszyscy zginą!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A nawet jeśli nie, to skąd ja mam wiedzieć? :P
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 16 gru 2014, o 22:25

Kannagi napisał(a):I w ogóle nie wiem, po co ja to płodzę, skoro miałyście swoje opisy XD Ale generalnie wniosek jest taki, że Vincent to psychopata nr 1, Break nr 2, a Oz nr 3. Alice to przygłupie dziecko, a Gil to popychadło i ulubiony obiekt docinek wszystkich dookoła.

Bo opisy są niewystarczające;P A teraz mogę powiedzieć, że ogarniam i nie dość, że jestem blondynkiem, to jeszcze blondynkiem psychopatą numer 3.
No dobra, mogłam to wygooglować, ale tak ciężko było się przemóc... ^^

Akia napisał(a):
Wszyscy zginą!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
A nawet jeśli nie, to skąd ja mam wiedzieć? :P

You made my day ;D
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 17 gru 2014, o 20:25

E tam, opisy z góglowania są albo kłamliwe, albo zbyt rozbudowane...

Akia, mendo, chodziło o niewyspoilerowywanie tego co ja zaspoilerowałam :roll:
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 18 gru 2014, o 01:22

Wiem to ja i wiesz to Ty.
Będziesz się mądrzyć, utoczę Ci krwi!
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 19 gru 2014, o 19:22

Nie ma co zwlekać, czas na kolejną porcję odmóżdżania :freak:
Tym razem quiz bardzo przyjemny i sympatyczny. Nie z taką dużą ilością durnowatych pytań :mrgreen:

What Literary Character Is Your Mental Twin?

Co mi wyszło?
Oczywiście hobbit mi wyszedł! :D

BILBO BAGGINS
Obrazek
Do tego dostałam takie urocze zdjęcie :D
Fond of a warm hearth and a full belly, your mental twin is Bilbo Baggins! While you are typically a quiet and reserved individual, your adventurous imagination often gets the better of you as curiosity is constantly bubbling up from within. You may be absolutely in love with your books and maps and tokens of the world - but as a wise wizard once said - "The world is out THERE"! Your knack for exploring and discovering new things is unmatched, as is you're cunning when put under pressure. Yet no matter how far you travel or stray from the path you once thought you'd walk - there will never be any comforts quite like home.
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 19 gru 2014, o 20:49

Robiłam trzy wersje i za każdym razem jestem Hermioną :D

Nurturing and endlessly thirsty for knowledge, your mental twin is the one and only Hermione Granger. Incredibly booksmart, your innate ability to absorb conceptual information is only matched by your deep compassion for others. Much of your life is governed by a finely tuned moral compass, one that not only you but many loved ones rely on as well. Above all else, you are a tremendous friend - loyal, heroic, responsible, and infallibly dependable. You may or may not consider books as friends as well, but don't worry - your secret's safe with us!
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 19 gru 2014, o 21:26

Herma ci pasuje jak łubudu! ;D
the one and only
:dance:
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 22 gru 2014, o 19:37

Scarlett O'Hara
A social butterfly who is much more than she seems, your mental twin is Scarlett O'Hara! Passionate and genuinely intelligent, your heart is one that only responds to true romance and deep connections. This sometimes causes you to put up a "front" whilst surrounded by those you may not feel comfortable around. Your private and apprehensive nature allows only those whom you truly trust into your personal life - and only these people get to know the "true you". Society may want and expect certain things from you, but your core sense of self is what's truly important.

Trochę się zdziwiłam. Pomyślę o tym jutro...
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 23 gru 2014, o 03:29

Trochę ci pasuje, szczególnie końcówka ;P

Za to ja dopiero przeżyłam szok!

Katniss Everdeen
A natural-born survivor, your mental twin is Katniss Everdeen. Few souls know tragedy as you know it, and even fewer are capable of the growth you've achieved through said tragedy. You're tough, talented, and truly at home in the outdoors - something that drives you to push on no matter what. Though for all of the hard times, you've know true love and happiness as well - and share deep connections with those whom you've bonded. For you, life sometimes seems like a test or a game - and we may not always be able to control the questions or cards we are dealt, but we can always choose how we play them.

Pojęcia nie mam, skąd to się wzięło.
tandaradei,

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Tonyhaylichohay » 23 gru 2014, o 16:16

Sherlock Holmes
Bold and calculative, your mental twin is Sherlock Holmes! Deeply intuitive and a natural problem-solver, your instincts are uncanny and your knack for peer evaluation unmatched. Although you prefer a more introverted mindset, your tremendous knowledge of the workings of the mind allows you unlimited access to social peers and colleagues. Some may find you overly forward or quite abrasive, but the way you see it - it's their loss. Your brain is constantly working, and if you're not currently solving one of life's big problems you absolutely must keep yourself busy with something creative.

:pirat:
Tonyhaylichohay

Postprzez Kannagi » 23 gru 2014, o 16:33

Zawsze mogłaś zalogować się na ich profile lub przez panel zmienić autora posta ;P
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 23 gru 2014, o 17:12

No, zrobiłam porządek. Dodam tylko, że Eśce wyszedł Bilbo i miałyśmy niezłego zaciesza. Myślałyśmy, że Madzi też Bilbo wyjdzie, więc tym bardziej uśmiałyśmy się z jej Sherlocka :D
Myślę, że wszystkie opisy pasują mniej lub więcej ;]]]
Ania, jak twoje przemyślenia odnośnie Scarlett? :freak:
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 24 gru 2014, o 02:10

E? Że niby do mnie pasuje Katniss? O.O
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 24 gru 2014, o 02:22

Ja nie do końca czaję jej opis. Czytałam go kilka razy i serio nie kumam XD Może wynika to z tego, że w ogóle nie znam tej postaci, bo ani książki nie czytałam, ani filmu nie widziałam. Więc ciężko mi cokolwiek na ten temat powiedzieć.
A jak ty się z tym czujesz? XD
Bo ja się bardzo dobrze czuję z Bilbem ;D
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 25 gru 2014, o 15:12

Marć, aż sobie wyobraziłam Ciebie w tym Bilbowym wdzianku :D

To może teraz coś o tej potencjalnej drugiej połówce?
What type of bad boy makes you quiver?

Sherlock Holmes Type
Surprising, quick, blunt, and impulsive, he moves toward his goal with lightning speed. Filled with secret knowledge and innovative plans, he may be jumping from trolley to trolley, when you try to text him. He may come off as distant, as his brain is on full blast – and lacks a turn-off switch. If he’s your Quiver Type, you probably crave the thrill of mystery, and admire his gray matter, as after all, “Brainy is the New Sexy.” If you’re a compatible type and need your own mysteries and space, or you’re a Lady Watson, you can live off the fascination and even bring him back from Pluto! Good for you!

Muszę to przemyśleć...
(pomijając fakt, że w ogóle nie cierpię cyrku i TV show)
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 25 gru 2014, o 15:49

Sama bym chciała takie wdzianko, jak ma Bilbo! :D

A co do testu:

Loki Type
A master of his mouth, his words and deeds are filled with twists and turns. He sets his own moral compass, as he is his own “god.” If he is your Quiver Type, your life will be a roller-coaster of perplexing passion. Make sure you stay in charge of you, and look at what he does more than what he says. Remember you are a goddess with your very own passions and personality. Trust yourself! You have the power to read between the lines to find your love.

Seriooooooo? XD
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Bloo » 27 gru 2014, o 00:27

Facebook pozostaje niewyczerpanym źródłem nowych quizów. Tym razem czeka na nas dziesięć pytań, po których to dowiemy się, kto ze sławnych pisarzy powinien opisać historię naszego życia XD
Tak, tak! Zapowiada się ekscytująca rozgrywka :pirat:

Which famous author should write the story of your life?

Generalnie to ja jestem padnięta XD
Obrazek
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 27 gru 2014, o 01:11

Weszłam na forum, żeby wkleić właśnie ten quiz :D Great minds think alike ;)

Och! Zazdroszczę! Mi wyszła Jane Austen... Wietrzyłam ten wynik od samego początku. Niestety - coś mi mówi, że nie byłabym postacią pokroju Eleanor czy choćby Lizzy, ale Mary Bennett.

Obrazek

Co do wcześniejszych quizów...

Dostrzegam podobieństwo w pewnych aspektach do Scarlett, ale nie wytrzymałabym z nią chwili. Z sobą w tym wydaniu pewnie też. Chyba wiem, które odpowiedzi zwyczajnie przeważyły. A ja siebie, jeśli z kimś, utożsamiam się jak Marć z Bilbem.

Tak jak Meli wyszedł mi typ Sherlocka, choć takiego jak ten Benedicta bym raczej rzuciła prędko ;] Zgadzam się jednak, że Brainy is the New Sexy ;)
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 27 gru 2014, o 14:11

Brainy is sexy, ale taki Benedict nie za bardzo... Może zmienię zdanie, jak w końcu obejrzę choć odcinek;D

Obrazek

Jakoś tego nie widzę XD
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 12 sty 2015, o 23:14

Wrzucam, bo Kannagi się uśmieje z mojego wyniku. What nationality are you at heart?

Mi wyszło: Japanese

You're quite confident and in the clear with yourself. Others admire you and you're often a role model for them. Life seems to be easy for you – you barely have to do something in order to be happy. You get along in various environments, but you always stay yourself and go your very own way. You're very ambitious and successful. The only person, you want to beat, is your former you. You strive after becoming better, happier and more human. Thanks to your single-mindedness and your ambition, you reach your goals every day.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 13 sty 2015, o 00:37

Na to bym nie wpadła:

You're Canadian

You're a wonderful person, who loves to help others out. You're an everyday hero. Nothing is about fame and wealth for you – you help because it makes you happy. Your love is unconditional and your friendships are always deeper than usual. You don't just listen to other people's opinions, you respect them. You are happy when others are – you have never been jealous. In fact you haven't even heard of the words “envy” or “jealousy”. Your inner nationality brings you happiness and balance. Your life is a success for you and others.

Hm.
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 13 sty 2015, o 02:47

Ja liczyłam na Kanadyjkę... Widać nie jestem tak dobra i kochająca, jak lubię o sobie myśleć. Dobrze, że choć Ty, Melu, jesteś ;)
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 13 sty 2015, o 19:42

Ło matko, Mela, mi też wyszła Kanada XD
Akia, to znak! Twoja podświadomość i serce zaczynają dochodzić do głosu. Powoli, acz nieubłaganie, zaczynasz się japonizować XD
To co? Kiedy kolejna rundka Tytanów? <mryg, mryg>
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 13 sty 2015, o 23:09

Ten serial nie miał sensu! <zjaponizowana niedostatecznie>
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 14 sty 2015, o 19:26

Wiedziałam, że to powiesz XD
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 15 sty 2015, o 00:33

Myślę, że nawet nasz baner forumowy wiedział! ;)
Akia
Kwękadełko

Postprzez Akia » 18 sty 2015, o 17:33

Tu nie odpowiadamy na pytania. Tu strona nam generuje przyczynę śmierci.

Obrazek

Myślę, że strona wie, że zakochałam się w Sharknado.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 18 sty 2015, o 20:37

Ej, ale nie dałaś linka, wariatko :D
Poza tym umarłam ze śmiechu :D Gdzieś ty na tego rekina wpadła? XD
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 18 sty 2015, o 23:32

Ech, no racja. Link!

Rekiny w Sharknado latały wszędzie. Temu przypisuję tę możliwość.
Akia
Kwękadełko

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Palarnia