Go to footer

Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Tu można wyjść na papierosa. UWAGA, ŚMIERDZI SPAMEM.

Re: Quizy i testy zamiast czegoś pożytecznego

Postprzez Mela » 19 sty 2015, o 00:01

Jak Wy idealnie wyczuwacie, kiedy potrzebuję takich odmóżdżaczy XD Uśmiałam się przednio.

Obrazek

Przyznać się, która tak bardzo ma mnie dosyć? XD

No i jako Mela, mniej romantycznie i zdecydowanie bardziej prawdopodobnie, biorąc pod uwagę moją wrodzoną grację.
Obrazek
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 19 sty 2015, o 10:55

Akia, może racja, choć latające rekiny nieco mnie przerażają. Teraz czytam mangę, w której są latające wieloryby - tak na marginesie. :dance:
Melcia, nie wiem, co jest gorsze XD Ale chyba z dwojga złego wolałabym studzienkę, to takie... smutne w pierwszym przypadku XD

Mi wyszło coś super niespektakularnego XD
Obrazek
Ale w sumie może to i dobrze? :pirat:
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Ilse ~Lyra ~Alice ~ Aika ~ Thomas ~ Aira ~
Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 19 sty 2015, o 16:31

Ej! Lepiej uważajcie!

Moja mama zwykła opowiadać historię o znajomym znajomego, któremu wróżka przepowiedziała, że umrze przez cukier. Całe życie jadł tylko "zdrowy" cukier w owocach, miodzie, w dodatku nie za dużo. Ale był motocyklistą. Na jakimś rajdzie znajomi dla żartu dosypali mu cukru do baku. Silnik się zatarł i wybuchł. Gość zginął.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 20 sty 2015, o 03:04

Oł noł!
Muszę się zatem strzec rowerów... W sensie dosłownym i przenośnym.
Ale historia dobra. Taka, ku przestrodze <mądra mina>

Nie zwracać uwagi. Miałam zetkę, bredzę i majaczę XD
“Hate to break it to you but that ship has sailed, wrecked, and sank to the bottom”
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 20 sty 2015, o 14:12

Mnie wczoraj materiał do rozdziału o Romanie Opałce zmiażdżył tezą, że wszystko jest w sumie iluzją i tak czy siak kończy się śmiercią XD
Wszystko jedno, byle na moim pogrzebie poleci dobra muzyka, a nie ten beznadziejny trębacz, którego wszyscy angażują w mojej mieścinie (pewnie do tego czasu będzie inny, ale to nie zmienia faktu, że trąbki akceptuję tylko w drodze wyjątku);D
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 6 lut 2015, o 23:31

Żebyście wy się wszędzie tak udzielały jak tutaj ;P

Ale dobra, czas na nadrabianie zaległości!

Marć, aż sobie wyobraziłam Ciebie w tym Bilbowym wdzianku :D

O Boże, ja to chcę XDD

Sherlock Holmes Type

TEŻ ;D Nikt by nie pomyślał, nie? XD

Brainy is sexy, ale taki Benedict nie za bardzo... Może zmienię zdanie, jak w końcu obejrzę choć odcinek;D

Benedict akurat w serialu jest tak sexy, że aż strach.

Mi wyszła Jane Austen... Wietrzyłam ten wynik od samego początku.

Też Ci to wróżyłam... I też dostałam Jane O.O

Wrzucam, bo Kannagi się uśmieje z mojego wyniku.

TO ZNAK!!! Aczkolwiek opis narodowości dość niezgodny z rzeczywistością moim zdaniem...

Ja liczyłam na Kanadyjkę... Widać nie jestem tak dobra i kochająca, jak lubię o sobie myśleć. Dobrze, że choć Ty, Melu, jesteś ;)

Mnie też wyszła Kanada...

Ten serial nie miał sensu! <zjaponizowana niedostatecznie>

Załóżmy temat! "Akia kontra Japonizacja!"! Będziesz mogła tam rozwinąć swoją wypowiedź ;P

Myślę, że strona wie, że zakochałam się w Sharknado.

Ej, obejrzyj to ze mną ;D

Ja z rozpędu wpisałam imię i nazwisko, i wyszło mi, że zginę w 2069 zabita przez ruską mafię... Ale ze względu na ochronę danych osobowych nie wrzucam obrazka, o XD (Bo już zamknęłam, głupia)
Kust er mich? wol tûsentstunt,
tandaradei,
seht wie rôt mir ist der munt!

Filmy & Książki & Manga i anime & Facebook

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 7 lut 2015, o 02:12

Okej XD

Marć, aż sobie wyobraziłam Ciebie w tym Bilbowym wdzianku :D

O Boże, ja to chcę XDD

W sumie mogłabym obiecać, że w sprzyjających warunkach mogłabym przebrać się za Bilba i odstawić jakąś manianę...

Sprzyjające warunki = przynajmniej jedna butelka wina wypita samodzielnie XD

Brainy is sexy, ale taki Benedict nie za bardzo... Może zmienię zdanie, jak w końcu obejrzę choć odcinek;D

Benedict akurat w serialu jest tak sexy, że aż strach.

Popieram, zgadzam się i w ogóle *-*
To aż dziwne, jak mu do twarzy w tym wcieleniu. I to chyba dobry moment, żeby powiedzieć, że ta seksowność naprawdę nie wynika jedynie z wyglądu... ^^

A teraz coś specjalnie dla Akii! :pirat:
Nie mogłam pozostać obojętna, kiedy to zobaczyłam ^^

Which 'Friend' Are You?

No więc...
Your result: Chandler
You're Chandler! You might not be great at making whip noises or drawing your own bubble baths, but you can certainly rock some Ichiban lipstick. Even if your friends don't always appreciate it, your sense of humor is necessary for any group. Keep doing you, Chandler Muriel Bing!

<krztuś, krztuś>
XD
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 7 lut 2015, o 02:52

Here we go...

Ross

Ross
You're Ross! I'm sorry..."Doctor Geller." You're smart and a little bit geeky, especially when it comes to dinosaurs. But really, who can blame you? You're also resilient. Not even three divorces can stop "Ross, the Divorcer!"
tandaradei,

Wszystko zostało już powiedziane, ponieważ jednak nikt nie słucha, trzeba wciąż zaczynać od nowa.

Cain || Flavius ||Syriusz || Will || Eilian || Lythia || Nalinne || Ysbail || Shizuka || Erion
Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 7 lut 2015, o 03:03

Oh, really? XD

You're Rachel! Some people might think you're shallow from first impressions, but once they get to know you they realize how smart and kind you really are. However, that doesn't mean you're not the occasional gossip. It's all useful information anyway!
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 8 lut 2015, o 03:04

Ross? To dziwne... Bardzo dziwne. Osobiście widzę Cię jako Phoebe :P

A mi wyszło, co nie dziwne (choć gdyby zerknąć na mój porządek w mieszkaniu to może jednak...):
You're Monica! Some people might think you're a tad neurotic, but really you're just being smart. Sure, you might like things clean, but you're the best chef and hostess in your group of friends. Without you, everything would simply fall apart!

Był też taki quiz, którego nie mogę odnaleźć, "Neurozę którego z Przyjaciół posiadasz". I tam mi wyszło, że mam egocentryzm Rachel ;] Poza tym okresowo wychodzi mi, że jestem Chandlerem, ale to już zależy od testu.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 19 lut 2015, o 19:32

Coś prostego i przyjemnego: What's your Finnscope sign?

Your Finnscope sign is:
Tender Glass blower

You are creative and visual. You love strong contrasts, which might sometimes look like a wild frenzy that others can’t understand. You are both strong and gentle. You are never satisfied with anything old but always want to create something new.

Może jednak miałam iść na projektowanie szkła:)
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 19 lut 2015, o 22:13

Jeszcze jest czas. A najlepsi w tym fachu mieszkają w Wenecji, więc i krajobrazy bardzo malownicze ;)

STORMY WOLF WHISPERER
You are at home in situations that others fear. You speak a language that others do not understand. You love the silence of the wilderness. Nature and wildlife are so important to you that it sometimes hinders your relationships with other people.

O tak! Niech no tylko znajdę swoją dzidę i sanie śnieżne... Oh wait! Where the hell is my snow?!!!
Akia
Kwękadełko

Postprzez Akia » 26 mar 2015, o 14:46

Coś szalenie zabawnego: Czy masz w sobie coś z psychopaty?

Masz 5%
Jesteś zupełnym przeciwieństwem psychopaty!
Cechy psychopatyczne? U Ciebie? Śmiechu warte! Jesteś niezwykle miłą i beztroską osobą! Zawsze się uśmiechasz, a na życie patrzysz przez różowe okulary. Pomaganie innym daje Ci ogromną satysfakcję. Uwielbiasz spędzać czas w otoczeniu rodziny i znajomych. Po co w ogóle robisz takie testy? Lepiej podeślij znajomym jakiś fajny filmik z kotkami!

Jestem zbudowana. Podobno żaden psychopata nie wierzy, że nim jest. Niewiele też na to wskazuje. Myślę, że przez odwrotność możecie się bać.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 26 mar 2015, o 18:49

Ej, z Meli horoskopem jeszcze może bym się zgodziła, z Akii trochę mniej... Ale na swój zrobiłam fejspalma.

Warm-hearted Cold conqueror

You radiate the force of life. You are in harmony with yourself and with nature. Purity of body and soul are important to you. You boldly shape your own fate. With your boundless energy you get a lot done, but you may tire the people around you.

Akia, przykro mi - musisz się pogodzić z tym, że psychopatą nie jesteś. Ja zresztą też nie. Wyszło mi dokładnie to samo... Mogę podesłać ci śmieszny filmik z kotkiem?
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 26 mar 2015, o 19:58

O, czyli wszystkie mamy po 5%? :D
Czyli, że przy następnym spotkaniu musimy się cały czas uśmiechać, popijać herbatkę ze słodkich filiżaneczek i generalnie och, ach ^^
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 26 mar 2015, o 22:02

Umbridge to gorsze niż psychopata...
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Bloo » 26 mar 2015, o 22:09

Skąd wiedziałaś, że miałam ją na myśli? XDDDDDDDDDDD
To chyba przez te kotki na sam koniec... Coś jest na rzeczy.
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Mela » 28 mar 2015, o 21:17

Kaś, na twój horoskop też zrobiłam fejspalma :D

A teraz, bójcie się!

Masz 23%
Nie masz w sobie nic z psychopaty!
Jesteś mądrą, asertywną i towarzyską osobą – zdecydowanie NIE jesteś psychopatą! Lubisz rozmawiać z innymi ludźmi. Praca, podróże i nauka w grupie sprawiają Ci przyjemność. Codzienne sprawy także Cię nie załamują. Zawsze starasz się być w pobliżu, na wypadek gdyby ktoś potrzebował Twojej pomocy. Twój wynik nie jest może najniższy, ale z pewnością nie musisz się nim przejmować.

I Krisa:

Masz 80%
Masz w sobie wiele z psychopaty!
Nie jesteś zbyt towarzyską osobą. Wolisz raczej spędzać czas samotnie w mieszkaniu, zajmując się swoimi sprawami, niż w towarzystwie kogoś, kto tylko Ci przeszkadza. Nie jesteś też szczególnie wrażliwą osobą, chociaż czasami uważasz to za zaletę. Spróbuj spędzać więcej czasu z innymi ludźmi (ale bez ich uprowadzania!). Spróbuj! Może Ci się to nawet spodoba..,

Teraz to już chyba nas nigdy nie przygarniecie XD
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Kannagi » 30 mar 2015, o 21:26

E, spoko, przyjedźcie zrobić kurs Akii. Ona bardzo by chciała zostać psychopatą, ale coś jej nie idzie ;D
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 2 maja 2015, o 18:27

Nic specjalnego w sumie, ale wrzucam, bo rozbawił mnie mój wynik. How Many Times Have You Been Reincarnated?

427,059 Times
Your reincarnations have been spread across thousands and thousands of years. This experience comes through in how down-to-earth and understanding you are. You have been witness to all of human history, though you have not just been royalty and peasants. You have been a single-cell organism in the ocean, a dodo bird (before they became extinct), and a Roman general's fearless horse. When conflict arises, you see the deeper meaning and use the many lessons you have gathered throughout the ages.

Teoretycznie nic już nie powinno być w stanie mnie zaskoczyć XD
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 3 maja 2015, o 14:28

Melaaaaaaa XD
Ja cię chyba ścigałam przez wszystkie reinkarnacje, wiesz? XD

427,059 Times
Your reincarnations have been spread across thousands and thousands of years. This experience comes through in how down-to-earth and understanding you are. You have been witness to all of human history, though you have not just been royalty and peasants. You have been a single-cell organism in the ocean, a dodo bird (before they became extinct), and a Roman general's fearless horse. When conflict arises, you see the deeper meaning and use the many lessons you have gathered throughout the ages.

Ta fala na obrazku była spoko :pirat:
No? To kto jeszcze reinkarnował tyle co my? :wozek:
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Akia » 5 maja 2015, o 00:54

Hehe... Świeżaczki :P

Millions of Times
You have been reincarnated through many millions of lives. You have been a fly that lived only a day, a Redwood tree that lived 2,000 years, and a prehistoric beast that is undiscovered by people today. Living so many lives has given you confidence and empathy for all creatures, including the misunderstood. You are perceptive to moods and the energy given by your environment. Though you have seen so much, you know that there is always more to learn.
Akia
Kwękadełko

Postprzez Kannagi » 5 maja 2015, o 00:55

Nie czaję tego quizu, serio O.O

This Is Your First Life

The life you are living right now is your very first incarnation. This is the reason you are curious, spontaneous, and full of enthusiasm for life. You are free from the burden of troubled past lives and you are a clean slate ready to explore. At times you can be impatient and worried about how short life can be. Fear not. There are many wondrous adventures ahead. Learn all you can in this life to prepare you for the next.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Akia » 5 maja 2015, o 01:48

Mam nadzieję, że następnym razem pomyślisz, zanim podskoczysz komuś, kto żył milion razy więcej/dłużej :P
Akia
Kwękadełko

Postprzez Mela » 5 maja 2015, o 21:13

Kaś, tu nie ma co czaić :D Wyszło Ci to samo, co Krisie.
Marć, wszystko się zgadza skoro już raz umierałyśmy razem XD

Aniu, respect ;D
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Bloo » 6 maja 2015, o 01:05

TY! Racja XD
Ale czaisz to? My, takie dwa, dzielne jednokomórkowce na wodach praoceanu? *-*
Ahoj! :pirat:
by Jaskier

Bloo
Kropek

Postprzez Kannagi » 6 maja 2015, o 02:07

Phi.
tandaradei,

Kannagi
Władczyni Tej Kuwety

Postprzez Mela » 6 maja 2015, o 14:53

Aż sie rozmarzyłam, Marć XD
Kaś, nie prychaj, może w innych życiach też nam potowarzysz :D
Mela
Artysta Alchemik

Postprzez Akia » 6 maja 2015, o 22:02

Marć napisał(a): dwa, dzielne jednokomórkowce na wodach praoceanu

<3 <3 <3
Akia
Kwękadełko

Postprzez Bloo » 19 maja 2015, o 23:33

Kfik! Dobra, to nie do końca jest test, tylko jakiś dziki analizator profilu facebooka, ale i tak mam ubaw po pachy XD
Aż zrobiłam screena, bo zdechłam :dance:

Obrazek

W sumie to mogłabym władać zimą, czemu nie? :D Podoba mi się ta opcja.

Łapcie linka, jakby coś: KLIK!
by Jaskier

Bloo
Kropek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Palarnia